Igår

Låtlistan från gårdagens konsert har jag inte än, men dessa låtar spelades iallafall;
Glorious, Waterfall, Sing for me, A little bit of love, Sweetest temptation, Show me love, The girl I love (cover), The games we play, Superficial och Go for the soul.

Jag ser RIKTIGT mycket fram emot att få höra Superficial live. Det var ändå 12 år sedan den spelades in på skivan så det kan ju bli intressant att höra den i modern tappning ^^,
Och sweetest temptation..Jag fick visserligen höra den genom telefonen ju men ändå. PÅ RIKTIGT! GAH!
Och the girl I love. Man har ju hört talas om den förut och sett den live på internet. Så det ska ju bli väldans kul att få höra den med egna öron och ögon liksom.

Så samma låtlista genom hela sommaren tack!

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1106099,00.html
Jag har faktiskt aldrig sett Andreas få full poäng på sina konserter, men recensenterna (stavning) pratar alltid om för svaga låtar. Men allt folk som kommer för att titta på Andreas då? Tycker de han har för svaga låtar? NÄE! Desa journalister tycker bara om låtar de känner igen, och är det för få får konserten dåligt betyg. Att klaga på låtarna, som Markus Larsson gör här, är inget bra argument för att få sänka betyget. Det är ju HAN som inte uppskattar Andreas musik.


http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1106115,00.html
Jag tycker om Andreas. <3


Och tjo hej detta är nog första gången i världshistorien Andreas har uppdaterat sin dagbok två dagar i rad! Och det känns så himla kul! Hoppas det håller i sig ^^
Iallafall är han jättevacker och tackar alla som kom dit och stöttade och såg på. Det känns så sjukt kul att han bryr sig om att skriva att HAN uppskattar "meet'n'greet" stunderna och att folk kommer dit. Nono han är ingen högrest diva som tar för givet att alla kommer han. PUSS <3

Och på Lördag är Andreas med i Morgonpasset i P3 mellan 11 och 12 enligt andreas-johnson.com. Men nejnej ät är ju itne ALLS då jag inte är hemma >_<. Men förhopningsvis har resemålet radio så att höra det ska nog inte vara några problem alls! :)

Lisebergspremiären. åhåw <3

ÅHW!

Ehe ja.

Det får bli två dagens rosar idag, för Linda har varit så gudomligt bäst!
Andreas konsert sparkades väl igång vid 20 tiden som den skulle, och 20 över 8 ringde jag upp Linda och fick höra Show me love live. Det gjorde väl min dag.
Ungefär tio minuter senare fick jag världens överraskning. Telefonen ringde och jag flög högt över molnen när displayen visade 'Linda'.
-Han spelar sweetest temptation nu!
Där dog jag rejält. Och det var något av det vackraste jag någonsin hört. Det VAR det vackraste jag någonsin hört. Trots att det bara var genom mobilen och att han inte sjöng den ALLRA vackraste biten (well I found myself in the strangest place...) så var det så magiskt så jag vet inte vart jag ska gå! Det är MIN låt, som sjöngs av MIN Andreas. På något sätt kändes det iallafall så :) Tack Linda för att du liksom vet! ^^,

Jag hade ju redan innan frågat om jag kunde få höra Andreas röst i mobilen, men att jag verkligen FICK det och att Linda FIXADE det var verkligen SÅHÄR underbart!
-Det här är Isabelle och hon älskar dig också jättemycket! Kan du säga nåt till henne?

-Varför kom du inte till giget för?

Nu skrek jag lite men det fick jag :) Jag svarade väl att jag hade försökt ^^' Men att jag kommer senare i sommar.
Det blev kort men UNDERBARAST! Mer än jag trodde liksom ^^ Jag avslutade med 'Puss!' och han var vackrast och svarade 'Pussochkram!"

Efteråt fick jag reda på att han log när han pratade ^^

Tydligen tyckte alla andra också att konserten var bäst, och enligt Linda fanns posters att köpa på plats. Ihi! Det känns väl som att jag nästan tog lite av Lindas tid där, och dessutom höll henne ifrån mobilkameran. Därför tänker jag bjuda henne på glass och Brutal awakenings när Bergkvara väl är nått. Väl där ska vi TILLSAMMANS visa Andreas hur mycket vi inte kan vara utan honom. Då ska Mimmi vara med också.

TACK LINDA! <3 ^^



http://www.aftonbladet.se/ finns en spalt till höger där man, just nu, kan se en intervju med Andreas från TV7 på deras webbtv. Den är fin! :)
Och här http://www.alltomgoteborg.se/Profil.aspx?EntityID=2061813 kan man skriva en kommentar om hur konserten var. Jag vill läsa!

Tågvärden

Och dagens ros går till *fanfar* Isabell i Borlänge! Som varit alldeles extra snäll och söt och skickat hem en Andreas intervju från TÅGVÄRDEN ända ner hit till söder. Tack till henne! Tre fina bilder medkom som snart får förena sig med sina gelikar på väggen.

I intervjun fick man BLAND ANNAT reda på att Andreas under början på 2008 förmodligen kommer turnéra utomlands. Somliga kanske redan hade fått nys om detta, men det var nåt nytt för mig. Det enda jag visste var att en nya skiva kommer då. Och jag hoppades ju på en turné. Men utomlands känns så himla kul ju! ^^, Nu har man ju en riktig anledning till att åka iväg några dagar. Dessutom får de (imo) lite bortglömda Andreas-fansen utanför Sverige äntligen lite uppmärksamhet igen. Trots att det självklart blir svårare för oss här i la suede att förfölja honom då. Men jag har ALLTID kämpat för rättvisa x')

Tack Isabell! :]

Och klockan 20.00 ikväll (onsdag) står ANDREAS JOHNSON på Stora scenen på Liseberg och sparkar igång sommarturnén med dunder och brak! Lycka till till honom!

A hard day's work.

Det har ju inte hänt så mycket kring Andreas på senaste tiden. Men imorgon bär det av för honom och alla andra som lyckats ta sig upp eller ner till GÖTEBORG, the city, för turnépremiären på Liseberg. Jag hoppas de får kul däruppe i världens drömstad, så får vi se om det kommer några rapporter därifrån imorgon eller övermorgon. Men jag önskar ju så djupt in i magen att jag också var där! ^^,

Idag har jag och Mimmi, som jag träffat alldeles på grund av Andreas, gjort oss klara för avfärd till Bergkvara den 21 juli. De viktigaste detaljerna är nu fixade och därför är det nu bara att vänta på att Andreas ska jobba sig igenom turnéplanen för att tillslut nå the Water festival. Andreas skyltarna blev vackra och tog sisådär fyra timmar att fixa färdigt. Men OJ vad allt blev blött och bra!

image17
Här är vi PÅ GÅNG!

Singelochmegapol


Inte för att Åhléns på något sätt är förlåtet, men det är aldrig bra att leka långsint. Iallafall kom DEN HÄR hem i brevlådan idag och gjorde den redan perfekta morgonen alldeles SPLENDID.
Nu har jag lyssnat ordentligt och tycker i ärlighetens namn att det är riktigt tråkigt med remixer som..andra spår. Spår tre hade en hyfsat kul början men 8 minuter av mestadels dunkidunk orkar jag faktiskt inte lyssna på fler än en gång. Men A little bit of love remixer är jag riktigt svag för. Det har väl med att Andreas röst hörs nästan oavbrutet. Därför tycker jag inte alls om spår 6 på singeln där han praktiskt taget inte sjunger NÅGONTING.
Men vaddå. Original låten Go for the soul är äckligt bra, och det är även den första remixen av A little bit of love. Så det var absolut ingen besvikelse. Att bara ha en till singel i handen känns så ruskigt härligt ^^

image16


Andreas var även med i RADIO i morse! :D Äntligen morgon i Mix megapol fick finbesök och snackade bröllop, mellansnack och turné.
22 juni fyller Andreas dotter Ella 1 år. GRATTISHURRA! Detta inträffar på självaste midsommarafton-och det blev sagt att Andreas då ska hålla i sitt första barnkalas. Utan fiskdamm - hon är ju bara ett år! x')
Och om jag förstog det rätt kommer man i sommar få träffa Andreas efter spelningarna. Meet and greet. Lyckaihögstagrad! :D <3 Då blir det pusskalas - som Gry sa. För att sedan berätta för Andreas att han får pussar via sms. Detta följs av ett "Ååh vad trevligt!"
Ihi jag kanske inte var den ända som skickade sms-pussar, men en av dem. Så det var trevligt att höra att han fick veta det ändå.
Lägger man ihop två och två - aha- förstår man att låten Andreas pratade om att han skrivit till engodväns bröllop är The real star, som han spelade upp på Allsång på skansen efter sändning tillsammans med Carola. Det som vi tv-tittare inte fick se förutom på svt:s webbtv. Och appropå Allsång på skansen tycker jag det är massa synd att Andreas inte kommer dit i sommar. Det hade varit riktigt riktigt mysigt. ^^

Över midsommar är jag iväg så..Ha en trevlig midsommar liksom :) Puss!

This might be the perfect day

"Diary update" Det finns få saker som kan göra en så uppspelt framför datorn x) Och trots att Andreas inte gav oss något längre inlägg, känns det liksom bra i själen att veta att han bryr sig om oss och tar sig lite tid att berätta vad han håller på med om dagarna. ^^ Så han repeterar inför sommaren...bästa sommaren nånsin! aiiight? :) Fast för mig spelar det ingen större roll om han är förberedd eller inte. Han får komma precis som han är och ändå få all kärlek jag har att ge. JA!

Det var ju någon uppmärksam människa på andreas-johnson.com som redan hört talas om att Andreas skulle förgylla en morgon i veckan..Och så blev det också ^^ På onsdag (imorgon dåå) blir det en omänskligt tidig uppstigning för att inte missa dagens händelse som börjar 7.00 i Mix megapol. Visst kan det verka patetiskt, jag har sovit till 10 varje dag de senaste dagarna. Men ingen tvingar oss att gå upp. Jag VILL så djupt in i tårna höra Andreas prata i radio. Resten av dagen kommer bli gladast ever, och det är sådär äckligt gott med frukost efter en Johnson intervju på morgonen. Så believe it or not, jag ser massa fram emot den tidiga dagen.

Och vaddå. Med tanke på hur bortskämda vi är här i norr är det inte mer än rätt att vi får känna på en - egentligen inte alls tidig - start på dagen. HEYHO!


Summering

Listsummering

Andreas ligger på:

35 plats med Go for the soul i Sverige topp 40

25 plats med A little bit of love i Sverige topp 40

12 plats i Klicktoppen

11 plats med A littlebit of love i Mix topp 20

6 plats i Puddingtoppen

3 plats med A little bit of love i Svensktoppen


Med tanke på att Go for the soul  spelas ungefär hundra gånger i timmen på både Rix fm och Mix megapol  kan man ju ANA att låten kommer klättra på diverse listor. Även jag som inte är någon trogen rix eller megapol lyssnare har märkt detta. Och om Go for the soul lyckas bra, lyckas förmodligen även Andreas på alla snyggastistan listor. A little bit of love kommer väl däremot börja dala snart. Det har den iofs redan gjort. Inte för att låten pånågotsättivärlden inte är värd guldmedaljer och utmärkelser, men den har legat på topp ett bra tag nu. Men man ska ALDRIG underskatta svenska folket, de överraskar rejält ibland.
Åhå och tror ni Åhléns har tagit sig i kragen och köpt in Go for the soul-singeln än? Nejdå, ni kan vara helt lugna. Det blir väl en "pappa-jag-ska-köpa-en-grej-på-internet-igen-så-kan-du-hjälpa-mig-för-jag-har-inget-eget-bankkonto-och-vet-inte-hur-man-gör" - runda till. De undrar väl vart alla pengar tar vägen men lyckligtvis nog har jag bara EN gång lyckats tömma plånboken helt.

image15
Och så tittar han på
det där sättet! ^^

THE RELEASE

Idag släpptes Andreas nya singelsingel Go for the soul. HURRA!
Men jag har då ingen chans att glädjas riktigt ordentligt eftersom Åhlénsensamskivaffäriblekinge itne hade fått in den. Såklart. Oj man kan alltid förvänta sig det värsta av Åhléns! :) Men det är inget fel på cdon för den delen. Med porto får man det dyrare än vad som behövs. Ojvadbra! >.<
Men att en singel släpps är ändå stort. Det händer bara ibland. Mihi ^^

Puss!


Home it's good to be back home

TRALALA nu ligger Tjeckien bakom mig, där jag haft massa skoj med mina -snart- forna klasskamrater.
I fredagskväll fick jag massor med hemlängtan och ångest över vilka diskussioner som skulle uppstå på
www.andreas-johnson.com efter barnbygalan. När jag kom hem och upptäckte att det inte alls hänt så mycket var det väl en ganska stor lättnad för jag vill inte komma efter liksom ^^' Fast det är alldeles för ont om uppdateringar och dagboksinlägg i de där trakterna.

Nu kommer en hyllning till far min som så snällt lekte teknisk och lyckades få barnbygalan förevigad genom att trycka på Rec på video kontrollen. Vid hemkomsten klockan 7 i morse var tv soffan jättemys. Ljudet på inspelningen blev massa kasst men Andreas var lika vacker ändå och sjöng så frukosten fastnade i halsen.
Om det nu är Charlotte Centervall som stod och körade på sommarkrysset, var det även Charlotte som stod bakom Andreas i fredags. Och jag tycker om henne jättemycket trots att jag inte sett mer än gitarrspel och körsång av henne. Men oj vad jag saknar Jennie jättemycket!

Puss!


I'm leaving

I morgon vänner och bekanta, åker jag och mina klasskamrater på en sista resa. Ända ner till Tjeckien bär det av. Iallafall är vi borta till måndag och därför kommer det vara tyst här tills dess :)

Glöm inte bort Andreas i Astrid Lindgrens barnbygala på fredag! ^^ Far min får spela in det åt mig så jag har någonting att komma hem till.

En liten bonus bara.
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1085355,00.html

Jag tycker det är sött ^^

Puss!

Sommarkrysset

I går kväll, klockan 20.00 var Andreas som planerat medverkande i SOMMARKRYSSET!  Och det var alldeles alldeles underbart! Riktig sommarkänsla över det också. Det jag kände genom att sitta framför TVn var väl ingenting emot vad de som var på plats på Gröna lund kände. Men det var riktigt riktigt mysigt :)
Den grå västen över den vita skjortan tillsammans med en slips och jeans som sitter sådär överperfekt gjorde Andreas så vacker så jag vet inte vad!

"Kvinnan" brevid Monica i Andreas kör, var det nya Charlotte Centervall? If that is the case liksom så ser jag fram emot att få se henne i bandet i sommar! Jag tycker redan riktigt bra om henne, trots att hon inte riktigt kan ersätta Jennie. Naaw jag saknar Jennie. Så jag hoppas hon inte är borta för alltid, utan bara tar ett sommaruppehåll. Bandet utan Jennie känns inte helt helt ändå liksom. ^^

image13

A little bit of love och Go for the soul  gjorde sommarkrysset alldeles extra bra att sjunga med till. Och det var alldeles speciellt med Go for the soul, eftersom detta var första gången de flesta av oss fick höra den live. Applåder!
Mitt i allt ihopa fick vi minsann också svara på frågor om Andreas! Hrm. Alla rätt! Men att han kunde leka sådär med sin tumme visste jag fax inte. En vild gissning bara. Men Andreas kan ju nästan allt så varför skulle han inte kunna böja sin tumme i 90 grader liksom?

image14

Igår! Damer och herrar var det också första gången jag träffade Mimmi som visade sig vara en mycket bra människa. ^^  Att jag fick chansen att sammanstråla med henne, var från början tack vare Andreas. Oj vad han kan mycket den mannen! x)

Puss!

Bilden

image12

Såhär kommer Go for the soul - singeln se ut :) Samma stil som The Collector men aningen färggladare, vilket jag alltid tycker är positivt ^^,. Bilden ser ut att komma från konfettiregnet från Rocktåget i somras. Iallafall bär Andreas samma kläder samtidigt som små pappersbitar virvlar runt honom ^^. Visst tycker jag han kunde le lite mer på bilden, men annars tycker jag omslaget är smakfullt :)