Det var mot min etik - och estetik

Sanna hittade Andreas på expressen och även korta och nästan obetydliga klipp om golf känns ju så värt, och det är inte alls fel att få en glimt i vad han sysslar med. Nu är det väl bara dagboken som borde uppdateras igen, men den väntan har nästan blivit uthärdlig. Jag har vant mig. Häh.

Intervjun
Klippet



När han pratar om att golfen är hans yoga tänker jag på den tiden när han alltid svarade att fiske var hans meditation. "Den tiden", för två år sedan ungefär. Jag har inte hört honom nämna fiske på år och dagar, och även om det är en ytterst oväsentlig detalj, vill jag ändå att han tar upp det igen. Som en påminnelse om att han fortfarande är samma kille. Sedan finns det väl inget som talar till att han lagt av med sitt fiskande, han har bara inte dragit upp ämnet. Och sådant går väl i perioder; samtalsämnen förändras och man tar hellre upp andra detaljer än vissa.
Nåt annat som verkar komma periodvis hos Andreas är hans val av hattar, och nu är det kanske den-som-han-hade-på-skansen-hatten som pryder honom mest hela tiden. Fint val, fin hatt! Hatt är ett kul ord förresten. Tilläggas bör att vid 0:51 tar han sig på näsan. Allt är som det ska vara.

Det sista i intervjun, om två albumprojekt, känns alldeles förträffligt bra. Han berättade om det på skansen, och nu i media, så nu ska jag mest vänta på hösten och hoppas att löftena om en händelserik sådan kommer uppfyllas. men först ska jag leva i sommarn och House. Jag vill till Peace and love förresten. Dream on Isabelle. Puss!

Ella 2 år



YEY GRATTIS ELLA!
Idag är det TVÅ ÅR sedan nyheten var officiell och flickan som tillslut fick heta Ella kom till jorden. Själv satt jag i skärgården och firade midsommar och fick inte besked om händelsen förrän dagen efter. Det var ju allmänt känt att Lisa skulle bli mamma inom några dygn, och jag var nervösnervös över att åka iväg och lämna johnson.com okontrollerad ett par dagar. Andreas och Lisa blev föräldrar, och säkerligen underbara sådanna.
TVÅ ÅR SEDAN ALLTSÅ. Minns ni alla de där frågorna? 'Hur känns det att bli pappa?' 'Hur känns det hur känns det hur känns det' hela tiden och det blev ganska tröttsamt tillslut. Jag tror de flesta vet svaret ändå, och det finns fullt mycket mer spännande information att luska reda på än Andreas lyckokänslor för föräldraskapet. Däremot log han stort varje gång hon kom på tal. Stolt pappa, och enligt SOLO programmet som sändes på svt2 den 2 december 2006 var Andreas råd till Ellas gång i livet att "Undvika att vara likgiltig". Åhfy det var underbara tider.

2006


2008


SÅ STORT GRATTIS TILL ELLA IDAG ALLTSÅ!

Christmas with

Ohayô gozaimasu!

=
God morgon in japanese

Lövmarknad i stan och midsommar i morgon. Att det skvätte lite ovanifrån när jag steg upp ur bädden är ett minne blott. Jag ser ljuset och tänker redan att det hursomhelst kan bli en ganska fin dag, trots att det återstår några meter för sol och sken att bryta igenom.
Fredag till onsdag ägnade jag åt skånska aktiviteter i Skåne, och jag pratar nästan flytande skånska vid det här laget. På skånska Domus finns tidningsställ, och även om det inte var jag i egen gestalt som befann mig där istället för i andra skånska affärer, kan syster mina intressen och kom ut med Go girl. För att förtydliga mitt uttlåtande är inte Go girl själva intresset, på riktigt. Till och med jag tycker att 'Vad vet du om barbie?' test ligger lite för långt ifrån mig, om ni förstår vad jag menar. Omslaget var i alla fall prytt med Andreas (and Carola), och insidan innehöll några få bilder och fakta som var alltför välkänd och kortfattad. DOCK äckligt söta bilder och därför är tidningen jättevärd allt. När det står att han är aktuell med Carola blir jag vred, men tidningen kommer ut varannan månad och därför är det väl sant att han var PYTTELITE aktuell med med Häggkvist när den först publicerades, trots allt.
Det jobbigaste är att de plattat till Andreas hår på framsidan. Det ser inte särskilt skillat ut. Och härmed slutar negativiteten!






Now check this out!



Och detta är enda informationen jag kan hitta om evenemanget.
Ticnet! 
Hade Andreas inte utlovat händelser i höst hade jag nästan åkt upp till Umeå, och knackat på hos Jennie medan vi ändå var norrut. Om hon inte var i Stockholm detvillsäga :D Det är lite pinsamt, men jag tror aldrig jag varit mycket längre norrut än Stockholm...eller Örebro... kan inte avgöra vilket som ligger närmast nordpolen.
Om Andreas inte genomför sina planerade planer, och inte förser oss med aktiviteter efter sommarn, då kanske jag dyker upp ändå! Det är ytterst tveksamt though. Enligt eniros kartor ligger Umeo snuskigt långt iväg. Och som Linda sa, detta kanske är som julgalan 07; att det dyker upp fler Christmas with på andra ställen i landet. Förhoppningsvis längre söderut då. Timmen är tidig och sommarn har just börjat, och in my opinion är det lite väl tidigt för julplanerna, även om det känns tryggt och fint att ha lite ståndpunkter under mörkaste tiden på året. Häromdagen var det nån som upplyste mig om att det var sisådär fyra månader till åldern tar mig ett år frammåt. Det är skrämmande och bevisligen inte så hemskt långt till hösten ändå. Jag trodde absolut det var minst åtta månader till den dagen på året.

Goddag!


Honeydrop is all I need

Yes
Den här damp ner i brevlådan för ett antal dagar sedan. Ska vi säga i tisdags? Submerged som spår två.

 

Jag har ingen aning om vilken av Glorioussinglarna som kom först, utseendemässigt alltså. Inte heller fattar jag tanken bakom fyra olika versioner med nästan samma innehåll. Kanske olika för olika kontinenter? Det stör inte min sinnesstämning egentligen, det jobbiga är ju att få tag i dem. I dagsläget äger jag alltså den i mitten här nedan, och glorious ovan. Fin samling. Two more to go! Får väl vänta till de dyker upp någonstans där det faktiskt är möjligt att få dem hemskickade. Och vem vet? Det kanske dyker upp ännu en fin version som är omöjlig att få tag på. Det finns ju versioner av de olika versionerna, såsom remixer och dylikt. Man kan få ihop massa skivor genom att bara samla Glorious!


Staring at a photograph

På Andreasresor tas det lots of pics, och här tänkte jag dela med mig av några. En del av dem säkert redan bekanta för de som kollar min bilddagbok.
Att jag raderar mig själv är helsorgligt, det tycker även jag, men jag har mina principer folks.

Folktomt vid tolvtiden. Skansen var nästan pyttelitet.
   
   
   
   
  
   
   
  


1. Folktomt vid tolvtiden
2. Adams soundcheck
3. Lite utsikt och lite Stockholm
4. Mandos soundcheck
5. Jöbacks soundcheck
6. Andreas soundcheck
7. Andreas gets instructions
8. Elin, Andrea, Astrid, Linda, Evelina
9. Hoppla
10. Andreas genrep
11. 4 Elements Dance Companys genrep
12. Mandos genrep
13. Genrepsavslutning
14. Adams genrep
15. El skylto and folks
16. Publiken som kom till sändning
17. Samuel y jag bakom den röda rutan
18. Andreas efter han smitit
19. Andybaby
20. Kisensominteäterkorv
21. Linda på cityterminalen
22. Bye Stockholm
23. Fikapaus efter Söderköping
24. Sista stunden i Kalmar
25. Ture

That was it. Resan i bilder. Thank you and enjoy!


Yeh

Publishme är sämst och det går inte att radera inlägget, detta alltså, som blev helfel. Redigera funkar däremot. Utfyllnadsteext. Puss och godnatt.