Skansen 28/5

Yäy nu ligger jag på gräset i solen och har gjort ungefär samma grej sedan halv ett. Hade varit kalasskönt om jag inte haft ett mindre tilltalande syfte med sitsen.

28 maj tvåtusen åtta blev också första gången jag fick se Andreas i år. Jag klarade mig utan sjukdomar, och steg upp halv fem för tåg till Stockholm, skansen och Andreas. Jag har inte alls tid med att redogöra för hela händelsen och allt fint som inträffade, egentligen. Baktanken med solparasoll och vattenflaskor på gräset är egentligen att jag ska göra det så mysigt som möjligt för de timmar av kemi jag ska tillbringa här, och de timmar jag redan tillryggalagt. På måndag har vi prov på hela boken och det är inte alls nice.

Vi kom till skansen iallafall, jag, Linda och våra bullar. Anlände lagom till soundchecken vid tolv tiden och väntade på Andreas som dök upp vid tre sisådär. Första blicken var speciell, vi stirrade, han stirrade, och efter några sekunder log han brett och vinkade. Då vinkade vi också, och fnittrade som bara flickor kan. Andreas spelade Glorious tre gånger där. Genrepet blev fjärde, och direktsändning femte och sista. För de som inte såg programmet kan jag meddela att en repris sänds klockan 11.40 imorgon, söndag, på svt2. Då kan ni passa på att kolla in Andreas hatt, och mig som står där längst fram och syns ett par gånger. Jag har varit i tv YÄX!

Andreas stack, men innan det kommer måste jag bara tillägga att Adam Tensta är ruskigt bra live, och det förvånade mig faktiskt. Han tyckte om oss och gav oss X antal fina blickar.

Mmm Andreas var på väg att gå fick någon reda på på nåt sätt, och det blev kapprusning ner till utgången. Världens finaste pratstund och samling, och Andreas hade bråttom. Men han gillar oss han med, så han stannade ett tag, handsome. Det första han sa till mig och Linda var "Hej! ÅH har ni åkt ända där nerifrån för en låt?"
YÄH visst blir man stolt va? Trots att ingen förmodligen kan slå den där Kirunaresan, eller de Italienska fansen som kom upp till Växjö i somras. Men det härligaste var väl ändå att han visste att vi kom nerifrån, att han inte glömt bort mig från Karlskrona under de 13 månader som passerat sedan dess. Karlskrona i sig kanske han inte minns längre. Men söderifrån yeez!

Det kommer hända grejer i höst sa han. Det togs kort och det signerades och det frågades frågor. Det var min penna han lånade förresten. Det är en fin penna. Han indirekt dissade Carola, om man vill tolka det så. Mest ville han nog påpeka att det inte kommer finnas något sådant samarbete mellan dem längre. Det var en hemskt fin nyhet det med.
-Ska jag skriva på Carola?
-Ja gör det!
-Haha. Jag kanske kan måla över hennes ansikte lite. Kanske kladda över hennes vita tänder.

Väskan jag sydde, den är kladdad på av tre ur Mando Diao; Samuel, syntkillen och Björn som har finaste rumpan i världen. Ehehehe. Andreas skrev på den också, och det var ju själva syftet med att jag tog med den. Den är snuskigt fin nu. Andreas gick tillslut och blev stoppad på gatan än en gång av andra småtjejer. Han är så äckligt fin, och det var en sån äckligt underbar dag. Dagen efter var fin den med, men lite sorglig där på bussen hem. Vi var i stockholm 23 timmar och 50 minuter och resan var värd alla stålar och sekunder.

Bildfunktionen vill krångla så sådant får jag visa upp en annan gång.
HUGS AND KISSES. OVER AND OUT!

I hold my breath, I feel alive

På IKEA äter man köttbullar, men det hör egentligen inte hit. Grejen är att när man ska till eller från Ingvars miljardprojekt åker man förbi Bergkvara. Ska vi svänga ut till hamnen? frågar pappa plötsligt. JAJAJA sa jag.
Ungefär tio månader sedan jag vid tretiden anlände till parkeringen och entrade festivalområdet med Mimmi och Sanna. Jag har kvar bandet i min Andreas-låda.

image49image50


Mmm, här är parkeringen där the bigmama stage var uppställt, en gång i tiden. Det är pyttelitet, verkligen. Iallafall satt vi i det där gruset för tio månader sedan, och väntade på Andreas som kom ut vid tiotiden. Meet'n'greet efteråt också, vilket betyder att även Andreas promenerat på sanden. Lite dna kanske finns kvar djupt där i småstenen.

Andra bilden visar vilka kändisar Bergkvara water festival lyckats hyra för årets uppsättning. Helcoolt säkert, för deras fanatiska publik. Datumet i år är iallafall 19 juli, alltså två dagar tidigare än i somras. Det känns lite fel. Vattenfestivalen är 21 juli..liksom.

Jag har sytt en väska ikväll folks! Jag har knappt rört en symaskin sedan syslöjden i sexan. Jag är snuskigt begåvad, och ska låta Andreas kladda lite på den nån dag.

Grattis till alla mammor idag också!

Happy Sunday


Do you believe in heaven

Skansen är helt bestämt och tågbiljetterna är uthämtade och det finns ingen möjlighet att avboka. Informationsmötet för sommarjobbet är helt okok att missa, och matteprovet fixar jag på fredag. Five days away! Pussåkram

Här är männen som kvinnorna tänder mest på:

1 Mikael Persbrandt (21%)

2 Fredrik Ljungberg (13%)

3 Måns Zelmerlöw (13%)

4 Matte Carlsson (9%)

5 Andreas Johnson (7%)

6 Jonas Karlsson (6%)

7 Zlatan Ibrahimovic(5%)

8 Michael Nyqvist (4%)

9 Peter Stormare (4%)

10 Henke Larson (2%)


With a masterplan

Nutellareklamen var väl en av anledningarna till Andreas nytändning och comeback 05, efter sin traumatiska utbränningsperiod. Kolla in en av dem här. Härligaste ungen och sötaste pojken. Nutella är alltid so right.


FERRERO nutella


En annan bra grej är den här Eiffel 65 remixen av Glorious. Det är ju inget videoklipp, men inte blir det desto mindre ljud. Jag tycker den är helcool faktiskt. Jag kanske har gjort för många undantag för att kunna säga att jag avskyr remixer i övrigt, men tänk er den här, neonlampor, dansgolv och människor. Bellydancing across the room, på riktigt!


Glorious(EIFFEL 65 REMIX)

It's a new design

Det hundrade inlägget fick inget ordentligt firande, mest på grund av att jag inte hade någon aning om att det var det var jubileumsdags. Detta blir nummer hundrafem, spaceless har levt i sisådär ett år och tre månader, och jag kände mig pepp på en förändring. Jag  kommer aldrig fixa det där med egen design så det fick bli en av de där som redan är packade och done. Känns det obekvämt? Blir det jobbigt nu? Jag gillar't annars. Enkelt och symmetriskt.
Rearrange before you're left behind ohyäh 
IT'S A BRAND NEW THING 


You ain't no good on your knees

Skansen är så nära på ett faktum nu, och om världen fattat tycke för mig lämnar jag Blekinge med tåget 05.28, 28 maj. Det blir inte sovmorgon för att jag tar ledigt alls.
JAG SKA SE ANDREAS.

Evenemanget sänds i SVT2 18.15. 28 maj alltså.
Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne

Direktsändning från Sollidens scen på Skansen där årets pristagare Sonya Hartnett från Australien tar emot Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne från H.K.H Kronprinsessan Victoria. För underhållningen står bl.a. 4 Elements Dance Company, Mando Diao, Adam Tensta, Peter Jöback, Abalone Dots, Peter Asplund Quartet och Andreas Johnson. Kristofer Nergårdhs orkester ackompanjerar kvällens artister. Programledare: Kattis Ahlström.

Även i SVT24 29/5, SVT24 30/5 och SVT2 1/6

En annan grej som hände 28 maj, fast 1999, det var Malexandermorden. Olle fixade filmstund och vi fick avsluta med en hemskt fin känsla i magen (notnotnot). Dessutom är psykopati tydligen brottsligt. I alla fall reagerade jag när de nämnde datumet. 28 maj 1999 var hursomhelst ett ytterst otrevligt datum, men 2008 ska bli ojojoj så mycket trevligare. 

Catch you later friends


image48


Why can't you keep it to yourself

Ok här får ni en förvarning, för nu tänker jag skriva ett sånt där inlägg som inte har så väldigt mycket med Andreas att göra. Det är mer till för att bli av med tid som borde ägnas åt annat, annat viktigt. Ialafall är hela grejen med en blogg att man ska få skriva lite vad man vill. Resten är oviktigt alltså. Läs inte. Om ni inte vill. Cool huh?

Jag får alltid äckligt med överskottsenergi frammåt kvällstimmarna och det påminner mig om att jag verkligen borde utöva nån aktiv aktivitet. Nåt man blir svettig och får dödsångest av. Det är sånt som är nyttigt tydligen, och inte Hägendaz framför Dr Phil. Hägendaz är hemskt mycket mumsigare än idrott å andra sidan. Man ska njuta, det är också nyttigt. Dr Phil borde ju vara ganska healthy han också, med tanke på att han kallar sig doktor och hjälper folk med deras allra djupaste bekymmer. En gång kom en tös med sin mamma och tyckte livet var jobbigt för att hon var besatt av Joel Madden. Phil sa till henne att skaffa en riktig relation. Tss säger jag då och tycker besatthet är en fin och inte ovanlig känsla alls. Jag ska däremot inte gifta mig med Andreas, för det tycker jag skulle vara äckligt och inte naturligt alls. Hon ville göra massa snuskigt med Joel, och där har vi skillnaden mellan henne och mig. Dubbelmoralen kom i slutet, när Phil bankat i henne att hon aldrig kommer få Madden, och knappt lära känna honom and so on. Då visar de henne helt plötsligt en video där Joel har spelat in en hälsning till henne, och säger att han inte är nån bra pojkvän. Hur bra kan det kännas för henne va? Jag tror ingen riktigt förstår hennes känslor för den här pojken. Den kärleken kommer inte gå över på en natt, och de kommande nätterna kommer hon mer ligga vaken och reflektera över hur han uttalade hennes namn. Taskigt Phil tycker jag. Han är nog inte så pedagogisk trots allt. Säkert nyttigare att springa några kilometer istället. Och appropå springa, så har jag blivit promenadjänta i första klass. Jag kan inte längre minnas hur många gånger jag gått hem från stan. About 7 kilometer varje gång. Dessutom har jag börjat kliva av bussen några hållplatser tidigare för att få luft och känna maj. Jag är ganska nyttig. Överskottsenergi är nog nyttigt det också.

Nån som såg House igår? JAG SÅG HOUSE IGÅR.
AND WHAT THE F.
Andra avenyn kan ta sommarlov, Anna Pihl kan ta sommarlov, men House kan inte ta sommarlov. House is life. De senaste avsnitten har varit ruskigt bra förresten, för de som inte märkt det, och jag kan absolut inte bestämma mig för vilket som är bäst. Varför inte gårdagens? CAMERON KISSED HOUSE. Jag vill att de zka gifta zig och zkaffa baaarn. Ohyez det var inte äkta kärlek igår, men varför skulle det inte kunna bli det? Chase är förövrigt min karl, så det kan inte bli nåt invecklat mellan honom och Allison. What about Cuddy då? Tycker House om henne? Det får han however inte göra, för jag tycker inget vidare bra om henne. Sure, inget House utan Cuddy, men ett förhållande där skulle bli sämsta vändningen nånsin.

De ska protestera, eller liknande, mot rasism i Hoglands park på fredag. Jag brukar inte protestera, men jag kanske ska bryta isen, den personliga isen. Rasism är ju inget vidare. Dessutom bjuder de på bullar. Jag tänker inte gå in på hur fel rasism är, de allra flesta är ungefär lika förnuftiga som jag i det avseendet. What do you call those? We call the nii no no. We call them wienerbreads!

Vädret är fint. Inte riktigt lika varmt som förra veckan, men sunshine gör hela grejen. Jag låg ute på gräset i såna där små badkläder alla tjejer har, och skrev uppsats på datorn på engelska. Det skulle bara vara tvåhundrafemtio ord egentligen, så det var ingen större prestation. Det blev nästan dubbelt så många ord däremot, för det jag skulle beskriva fick inte plats med färre. Vi har läst Of mice and men, och nu ville Tomas ha bevis på att vi läst, ungefär. Jag skrev om Curley's wife. Hon dör i slutet. Det är lite sorgligt. Iallafall låg jag på gräset. Det är fint när man kan sitta ute och plugga, man tänker hemskt mycket bättre i friskluft. Skit att vi slutar skolan snart då, vi borde plugga hela sommaren. 
Mitt sommarlov tar sin början två dagar tidigare än tänkt förresten. 11 juni är jag fri som en fågel och ska inte tänka andragradsekvationer förrän i augusti. Andragradsekvationer är inte det värsta iofs. Koordinatsystemen sucks. De raka linjerna funkar de med, men säg andragradskurvor and I'm gonna puke all over you feet. Världens roligaste grej hände häromdagen. I torsdags för att vara precis. Historia slash samhällskunskaps Olle ritade en bock typ, alltså en sån som ser ut som ett v med lite längre streck på höger sida.
Olle: Vad är det här?
Klassmate: En kurva!
HAHAHA. Vi är hjärntvättade naturvetare.
BY THE WAY. Hur löser man ut X om det är exponent i en potens? *försöka låta bildad*. Om nånting är upphöjt till X alltså. Hur får man ut X?

Jag lyssnade på musik på vägen hem i kväll. Soundtracket till min favorit film of all times. Joseph and the amazing technicolor dreamcoat heter den. Har ni inte sett den ska ni se den typ..NUNUNU. Iallafall kom jag på att texterna inte handlade om kärlek och relationer. Det var en riktit skön känsla att gå där utan att höra någon klaga på att hans käresta inte hör av sig, eller om hur stark hon är som lämnat sitt ex bakom sig, eller om hur äckligt lyckliga de är som har varandra. Sure sure, kärlek är nåt av det finaste som finns,men det är inte allt heller. SÅDAN kärlek alltså. Ni vet, pussaochkrama kärlek. Dig-ska-jag-leva-med-resten-av-livet-kärlek.
Jag förstår att det är ett väldigt stort ämne som kanske ger hejdundrans bra inspiration till alla fantastiska låtskrivare där ute. Men om jag inte är kär då? Eller vill bli påmind om dumma känslor? Lägg ner relationerna ett tag och skriv om annat viktigt också, säger jag! Andra känslor, eller varför inte äpplepajer, eller köerna på H&M? Lättsamt folks! Livet ska väl tas på allvar, men trots allt är vi kanske bara molekyler som fått förmågan att känna känslor för att evolutionen valt en bra väg. De bakterier vi alla var från början uppstod på jorden för att den lyckats hamna lagom nära solen, med vatten och syre i atmosfären. Livet kanske är meningslöst, men vad gör det, va? Vi har fått chansen att tänka, känna och leva som vi vill. Vi borde göra nåt fint av det då. Vi borde göra precis det vi vill göra, för ingenting har nån betydelse i nån annan värld eller i nåt annat liv. Är inte det är alldeles UNDERBAR tanke? Vi antar att det är så, för jag kan inte bevisa att det inte finns nån Gud, och vill inte bevisa det heller. Det hade varit fint om han fanns också, men grejen är att ingen vet, och då är det kanske lättast att gå efter fysiken och kemin. Iallafall antar vi att vi bara har detta livet, då borde vi väl inte bry oss om vad någon tycker, eller liksom...YOU GET IT. Vi borde göra precis det vi vill göra. Om jag vill åka till stockholm 28 maj, då borde jag göra det också. Öhhw det finns så ruskigt mycket att lägga till i debatten om livet, sånt som lagar och brott tillexempel. Men jag känner att jag redan har skrivit för långt, för länge och för oväsentligt. Det är ett himla bra tidsfördriv det här med blogg. Hoh. Det här var bara en liten del av mitt huvud. Jag är snuskigt djup. Jag fick just reda på att Sverige vunnit kvartsfinalen i hockey, så nu är vi i semifinal. GRATTIS SVERIGE. Shit jag har nog inte varit såhär insatt i hockey sedan nånsin. Jag kanske ska kolla nån match nån gång. Eller så börjar jag hockey. Fint såhär när träden blivit gröna och vattnet blivit varmt. Hockey måste vara ganska nyttigt iallafall.

Good night sweet brother

It's the beginning of a brand new day

And holy alarm, somathing has been updated!

LATEST NEWS

28 maj kl. 18.15 i SvT2.
Andreas gästar "Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne".
Direktsändning från Sollidens scen på Skansen där årets pristagare Sonya Hartnett från Australien tar emot Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne från H.K.H Kronprinsessan Victoria.
Programledare: Kattis Ahlström.

Även i SVT24 29/5, SVT24 30/5 och SVT2 1/6

written: 2008-05-28


Actually har jag vetat om det här eventet i ett par dagar, men poängen är att det finns någon ansvarig som faktiskt ägnar johnson.com lite uppmärksamhet, trots allt.
Allsång på skansen är ovanligt sena med sina nyheter i år. Jag mailade (mail är en cool grej) och frågade svt om när de tänkte komma igång, och svaret blev 10 maj. Alltså för två dagar sedan. Det är dåligt, men jag har svårt att tro att det blir nåt allsång för Andreas ändå. Det kan väl mycket väl ha varit detta som förväxlades med medverkan i allsång. Skansen som skansen.

Det viktiga är att Andreas kommer synas snart. Vi får en ny bekräftelse på att han andas och planerar för framtiden.
Prisutdelningen är öppen för alla, och gratis för folk under 18 år. Är man över 18 betalar man 40 svenska kronor efter klockan 16.00.

Prisets officiella hemsida.
http://www.alma.se/

Ingen jätteviktig länk. Men Kattis Ahlström blir aldrig nervös.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article2338981.ab


Ska jag dit då? FEDT ATT JAG SKA. 7 och en halv timmar med bussen, inräknat de där pauserna de envisades med förra gången. Att dagen är en onsdag gör grejer så hemskt mycket mer komplicerade, och det är ingen jättenjutning att sitta i en buss 14 timmar inom loppet av två dygn. Ja, för jag ska hem också. Egentligen har jag fått indirekt tillåtelse att genomföra resan, men sen ska man ta ledigt från skolan och ta igen de där fula onödiga timmarna man missar också. Proven börjar glesna nu, i och för sig. Och förhoppningsvis är onsdagen 28 maj och den följande torsdagen ganska chill dagar, som man säger.
Pengarna då? Inträdet är ju gratis men sedan är det resa, mat och boende som tär på ekonomin. Men sommarjobb kanske inte är en så dum idé ändå, och jag har lyckats skaffa ett yes box. Och det där med boende är inte peanuts heller. Men saker brukar kunna fixa sig på ganska fina sätt ändå.
Är det värt det då? 14 timmars resa, kostnad, krångliga vägar och frågor att ta reda på. Man ska inte krångla till saker, egentligen, men det är inte bara att ge sig iväg heller. Han kanske bara sjunger en låt, det är så det borde bli. Men om man kollar hur sommaren ser ut i övrigt ser det mer än gräsligt tomt ut på Andreas fronten, och då borde man ta de chanser man får.

Slutsats:
Jag ska absolut åka. För idag är jag optimistisk.


Come join the caravan

Veckan har varit oförskämt fin och det är nästan så jag vill sätta upp ett tält i skogen och stanna där föralltid slash några dagar, eller bara för kvällen. Det är en sån dag idag. Idag är en sån dag man ska gå långa promenader sida vid sida med någon man tycker om. Idag ska man köpa dyraste glassen och tappa halva på marken och febrilt gräva efter servetter i fickorna. Idag ska man gå barfota i bokskogen och andas tungt genom näsan för att det luktar gudomligt. Idag ska man ligga halva dagen på en handduk i gräset och samla fästingar och odla fräknar i solen. Idag är en sån dag då man ska flyta på rygg i vattnet och fästa ögonen på himlen, för att snart bli neddragen långt under ytan och komma upp med halsen full av kallsupar. Idag ska man sätta på den klassiska sommarskivan och bortse från de fördomar man har om Ledin, och fokusera på hur mycket Sommaren är kort tycker om att beröra sommarkänslorna. Och ikväll, ikväll är en sån kväll man ska grilla banan och choklad på en klippa vid havet, och sjunga visor som påminner om gamla tider. I natt, då ska någon följa en halvvägs, och sedan ska man vandra ensam hem i mörkret och känna sig älskad och lycklig.
Idag är en sån dag Andreas borde uppdatera sin dagbok för första gången på två månader.
JAG FÖRSÖKER INTE VARA POETISK

Jag kollade 2006 års Allsång igår - igen. En ny detalj är att man kan se Viking line ibland, när de vänder kameran mot vattnet. Coolt huh?
En annan cool grej är myspace, vilket jag börjat förstå nästan bra. Det finns otroligt mycket oupptäckt musik och läskigt många som ber varandra om att uppmärksamma just deras kreationer. Andreas borde skaffa myspace, men det har han väl inte tid med. Det är kul annars, att man kan kommunicera med kändisar som om de på riktigt vore mänskliga. Det finns en
www.myspace.com/andreasjohnson . Inte inloggad sedan 13 november 2005 vilket också är datumet för hans ankomst till sidan. Kan vara han, kan inte vara han.
http://se.myspace.com/andreasjohnsonfans funkar inte heller. Inte inloggad sedan första juli 2007.
Allt är really dött i Andreasväg.
Men det är förbannat fint väder.


There's so many things left to see

Andreas är grymt underskattad. Att jag säger det beror väl huvudsakligen på att jag själv älskar honom och inte förstår riktigt hur folk resonerar när de tar avstånd till Sing for me. Men jag tror inte folk riktigt förstått vad han sysslar med. Visserligen är väl alla tveksamma nu för tiden, under alla de där perioderna han vägrar uppdatera officiellt, men poängen är att jag tycker det är synd och skam att utomstående inte uppmärksammat hans arbete och bakgrund innan de dömer hårt och gränslöst.
Jag har ett fint exempel, taget från gårdagens skolsoffa:
Person: Hej, vad pratar vi om? Andreas Johnson?
Jag: Nej men jag gillar det ämnet så vi kan gärna prata om honom.
P: Nej han är inte bra.
J: Joho
P: Men han står ju bara och spexar lite med Carola och har typ inte gjort nånting själv.
J: Förutom nästan samtliga låtar and so on.
P: Han skriver INTE låtar själv!
J: Nejmen det vet du ju allt om.
P: Han har fått massa hjälp med sin skiva och går bara på releasepartyn hela tiden.
J: Vilken av skivorna?
P: Han har typ bara gjort en.

Ni förstår grejen va? Jag förväntar mig inte att alla ska plugga artiklar och årtal och betrakta Andreas som sin personliga Gud. Jag har absolut inte uppmärksammat alla Zelmerlöws stordåd och bedrifter. Dessutom berör det mig inte vidare djupt att människor förolämpar Johnson. Både han, vi och våra ord är gone och förmultnade om 200 år.
Men varför döma, va? Om det varken finns orsaker eller motiv. Andreas har skrivit upp till 80 släppta låtar, givit ut fem album (sex med collector och sju med första utgåvan av mr Johnson), stått på scener, gått i väggar, upplevt och skapat.. Han fanns även innan storhetstiden med Glorious. Det är nästan ofattbart att ingen tycks veta om något av det. Andreas utgör största delen av min fritid, mina tankar och mitt liv på riktigt (trots att det låter mer än lovligt fånigt att säga det). Personer i min omgivning vet alltså inte vad det är jag älskar, vad det är de missar och framförallt vad det är de klankar ner på. Fy skäms.
Jag är inte dum och trångsynt och tror att Andreas intresserar alla våra medmänniskor. Men i princip alla har hört Glorious, även om den självklart inte tilltalat ALLA. De den har berört däremot, de har förträngt artisten och geniet bakom. De kan säga saker som 'ja glorious var bra, men nu är han dålig'. De vet inte vad de pratar om, really.
Puss

I den värld som jag känner och begriper

Utmanad av Andrea YÄX och utmaningar måste man anta.

3 saker ni vet om mig

1. Andreas är mitt favorit ämne
2. Innerst inne är Karlskrona ganska fint. Det är stämningen jag inte gillar.
3. Min vecka totalhavererar om tv4 hoppar över House

3 saker ni inte visste om mig

1. Polly pocket är typ bästa leksaken ever.
2. En gång i tiden tyckte jag och min dåvarande granne att pussa sniglar var en fin lek.
3. Min papperskorg är vinröd och kommer från IKEA, och jag tänker aldrig nånsin slänga den.

3 av mina idoler

1. Andreas Johnson - quite obvious
2. Jennie Abrahamson
3. Little Steven

3 saker som jag hatar

1. Typ rasism and shit
2. Alltså, hata är inte roligt.
3.

3 saker jag älskar

1. Family, friends and Andreas.
2. Musik och sånt fint
3. Sweetest temptation

3 ord som beskriver mig som person
Peace, love and understanding


3 som jag utmanar

Sanna, Alice, Mimmi



Nu ska jag sova hela natten. I morgon väntar andra utmaningar, såsom simmande, ritande, bildande, pluggande och mentalt uppbyggande för House. Allsång borde uppdateras snart by the way.
Pusspusspuss

Purple morning

Yo klockan är 05.37 i skrivandets stund och jag har sovit två timmar i natt. Dessutom luktar jag rökrökrök (eldrök) och får fortfarande inte bort aromen efter två duschar. Mmm helt okok valborg i övrigt, och den där elden och det där havet fick mig att tänka förgånget och allsång. Får man grilla utanför skansen?

Solen gick upp för en stund sen. Det är lite Purple morning över hela himlen. Efter youtube avstickare har klockan blivit 06.01 och jag är frukostsugen som aldrig förr. Frukost är ändå det bästa målet, när man är mentalt redo för det. 
GOD MORGON