Höstevent

HEJ

Naw se till att få upp Andreas ännu högre igen.
http://noje.passagen.se/pudding/topp10.cgi?kat=man


Om Andreas fortfarande spenderar tid i Frankrike vet jag inte riktigt, men så länge han kommer hem till November för Julgalan, får han njuta så länge han vill där nere.
Vissa av oss, däribland jag såklart, är ännu mindreåriga och får endast komma till galan med målsman.
Andreas som som vanligt verkar tycka om att spela norrut har valt att komma till följande städer:
Stockholm, Sundsvall, Luleå, Västerås, Östersund, Falun, Linköping, Gävle och Skellefteå. Den stad som alltså ligger mest inom räckhåll för min del är Linköping, vilket jag ska kämpa för in i det sista. Trots de äckligt höga prisklasserna.



Men ännu ett Andreas event för hösten har dykt upp. Poptimistic.
15 november hålls denna 'pop'-konsert i Globen i Stockholm ( förvånad? x) ) till förmån för de som har Coop Medmera-kort, som får biljetter för 90 kronor styck.
Jag har inte fått riktigt klart för mig om man kan komma utan Coop-kort, men jag har SVÅRT att tänka mig annat. Det borde väl vara en mänsklig rättighet att få gå på vilka Andreas konserter man vill (trots att man är yngre, om jag ska syfta på julgalan)
Men hey det är ju inte bara Andreas som spelar under den 2,5 timmar långa kvällen.
Andreas Johnson, Jill Johnson, Marit Bergman, Sahara Hotnights, Sebastian, The Refreshments, Liverpool och The Repeatles med Claes af Geijerstam ska underhålla på scenen.

Jag tycker det verkar vara ett riktigt bra val av artister. Och det skulle vara riktigt kul att få se alla dessa, förutom Jill då som jag fick uppleva förra sommaren med Rocktåget. Enligt mig var det inte någon vidare spektakulär upplevelse. Men alla tycker inte som jag dårå.
Liverpool vill jag gärna se, likaså The Repeatles (med Clabbe x)). Marit har man ju hört talas om (från FELICIA) att hon ska vara en av Sveriges bästa liveartister, så det vore väl kul det med. Sebastian som var en klar favorit under Idol (som iofs har svalnat rejält efteråt) skulle också vara en upplevelse. Och Sahara hotnights är väl inte helt kassa de heller. De enda jag itne har någon koll på är väl Te refreshments men de ser väl hyfsade ut.

Alltså skulle jag VÄLDIGT GÄRNA vilja gå på detta, men är ytterst tveksam till om det är möjligt. Både pga julgalan och en resa som familjen ska iväg på vid den tiden. Men för tillfället minns jag inte datumen.
Men VEM VET? Kanske kan jag lyckas ta mig upp iallafall, om jag är hemma. Men är jag det kommer jag förmodligen få välja mellan galan och konserten, och just nu vet jag inte vilket jag vill. Det kan ju itne bestämmas såhär på sekunden ^^
http://www.poptimistic.se/Main2/index.php
http://festivalinfo.se/?sida=nyheter&nyhet=2731


Sen älskar jag Andreas avsnitt av Ica reklamen, så jag länkar igen.
http://www.ica.se/FrontServlet?s=butiker&state=reklamfilmer_ny&page=3&movie=mms://qstream-wm.qbrick.com/01961/01961_3995_4_wis_s.wmv


Merchandise!

Sommarens turnékung blev alltså inte Andreas, han hamnade på en sjuttonde plats. Men vad gör det. Sverige är fullt av bra musiker, och att alla inte inser att Johnson förtjänar första platsen kan ju inte jag göra nåt åt. Andreas är min kung ändå.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article572655.ab
Grattis Ola!


Äntligen har någon besvärat sig med att fixa ny merchandise!
http://andreasjohnson.jetshop.se/
Det som finns att köpa är ju det som sålts vid flera konserter under sommaren, och både t-shirt, poster och nyckelband finns i min samling. Och hey man kan även köpa skivor! De som saknas är Cottonfish tales, Brutal awakenings och gamla Mr Johnson, your room is on fire.
Jag älskar sidan.

Den gamla merchandisen finns kvar men nu inte länkad på andreas-johnson.com.
http://www.merchandise-shop.se/


Förresten! Det är itne varje dag man får sitt ansikte publicerat i smålandsposten! En pluttbild som var äckligt ful fanns fastnaglad på framsidan av måndagens upplaga av denna småländska dagstidning. Louise (i mitten) som påträffades på konserten, och jag i gult till höger, kollar upp mot scenen där jag tror Andreas just dykt upp. (det var på mig jag syftade när jag vräkte ur mig att bilden var ful. Därför lägger jag upp den suddigt). HEY JAG ÄR KÄND!

image25

VÄXJÖ 11/8 2007

Det är lustigt hur Andreas alltid verkar överträffa sig själv och aldrig aldrig får för sig att göra ett riktigt uselt framträdande att locka recensenterna med. Den sista spelningen på sommarturnén i Växjö var alldeles perfekt. Över perfekt liksom! Och avslutningen kunde, helt seriöst, inte blivit bättre, tycker jag!

Nog för att det fanns folk där men när jag och Linda anlände till stortorget aningens senare än planerat fanns det gott om platas att bre ut sig på längst fram vid scenen med alla bärväskor, iiiskyltar och matpåsar. andreas-johnson.com bekanta fanns där också, och lyssna på deras reaktioner och livsvisioner är väldans intressant. Typ.
Drygt fem timmar senare, när lokalbandet Elohim avverkat några, enligit mig och de flesta andra som var där för Andreas, riktigt äckligt hemska låtar, var det dags för Andreas att lysa upp i Växjö och publiken med Go for the soul som första låt.
Under kvällen avverkades ungefär samma låtlista (inte i ordning) som i Bergkvara. Alltså Do what you want, Sing for me, Glorious, Superficial, A little bit of love, Show me love, The games we play, Shine och The girl I love. Extranummer har väl under hela sommaren varit Brand new thing, och 'ta över trummandet från Peter Bergkvist' scenen var nästan ännu härligare än sist. Men i stället för Caravan spelades *TRUMMA* END OF THE WORLD!

Det där har jag väntat på i ett och ett halvt år nu ^^ När han innan sista låten konstaterade att "-Det är inte slut än! Det har precis börjat!" och sedan presenterade "-This is NOT the end of the world" usch vad hjärtat liksom smälte i mig då <3 Han valde alltså att avsluta turnén med en låt som betyder så himla mycket och är så fantastiskt underbar. Och det var helt rätt. SÅ RÄTT!

Vi fick oss några blickar och hand uträckningar under spelningen. Han valde också att skicka ut en liten hälsning på engelska till de italienska och tyska fans som tagt sig ända till Växjö bara för den här sista spelningen. OBOY JAG blev rörd!
Han tog sig också tre tripper ner från scenen för att klättra upp på staketet så alla fanatiker kunde röra honom. Två gånger kom han upp precis framför mig och Linda och hey han var genomblöt och helmysig! Det var direkt svårt att tvätta händerna senare. Ehe.

image24

Det dröjde ett tag innan Andreas tog sig ut till publiken för den sista meet and greeten för sommaren. Men där var han så himla underbar och dröjde sig nästan lite för länge kvar hos de innan oss. Men jag älskar det, att han tar sig tid med kramar och pussar och helsnälla komplimanger och kommentarer.
Han kom till slut till oss men oboy det är VÅR och MIN upplevelse.
Jag fick ett kort. EN UNDERBAR BILD! Men den är hemligt och bevarad.


Två timmar

Om mindre än TVÅ timmar reser jag till Linda för att sedan åka vidare till Växjö och Andreas sista sommarspelning. Sedan ska han alltså åka ner till Frankrike tidigt på måndag morgon. Hoppas han får det underbart men inte dröjer för länge med nyheter igen. ^^

Vem är årets turnékung? oO'
http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1136585,00.html

5 dagar

Som ni märkt går bloggandet inget vidare bra nu på sommaren. Inte för att det inte händer grejer runt Andreas nu för tiden, tvärtom tycker jag det kommer nyheter hela tiden. Men det är ruskigt lite tid jag hinner spendera vid datorn när jag reser bort ett i ett, och vill gärna inte 'slösa' bort mitt sommarlov framför skärmen.

Idag åker jag bort igen för att komma hem på onsdag. Därefter är det tre pluttdagar kvar till Andreas sista spelning på turnén i Växjö. Att det gått såhär snabbt är nästan läskigt, men tiden går väl fort när man har roligt? ^^''
I alla fall står Andreas på scen 20.30 på Stortorget, där jag och många andra ska skrika gällt och bli knäsvaga av en vacker musiker och artist på hans sista konsert för sommaren. På måndag ska jag förmodligen komma hem igen och riktigt tala om hur förbannat bra jag har haft det :')

HEY