Nashville skyline rag

Det är nästan kriminellt vad det är fint väder men väderprat är hemskt ointressant.
Mitt största problem nu är att jag börjar få slut på bra adverb att stärka mina adjektiv med. Snuskigt, äckligt, himla, hemskt, riktigt, sjukt, ruskigt, oförskämt, kalas, jäkla...and so on, har jag använt minst en miljon gånger för att beskriva ord som bra och fint. Jag är ganska trött på mina val, och dessutom är majoriteten av orden negativa. Att någonting är hemskt bra kan väl inte vara så himla bra. 

Nashville skyline finns i min iPod nu om dagarna. Ni vet, en av de tre första skivor Andreas fick av sin mamma att sopa undan jazzen med. Let there be rock med AC/DC och Stay in class med Judas Priest var de andra två, om det lyckats undgå någon som inte varit intresserad.
Bob är en klemig kille (för de som läst Peter och Petra), och visst är det en helcool känsla att veta att musiken som spelas i öronen just nu, är samma som Andreas växt upp med. *Citera* "Jag frös på Nashville Skyline. Den har följt mig genom åren."
Planet Waves är ju också taget från en Dylan platta. Och även den skivan är spelbar i my beloved ipod nu. Den är inget vidare fantastisk tycker jag, inte än iallafall. Har ingen aning om Andreas har någon fin relation till den. Men citat från 1994:
"- När vi höll på med våra första portademos till det som skulle bli Planet Waves var det en kompis som föreslog det namnet och, ja, det satt bra i munnen, och sen så har vi ju inget emot Dylan men det är ju inte så att vi är så fanatiskt Dylan fans.
- Det är inte så att ni har några speciella minnen till den plattan, utan det ligger bra i munnen?
- Ja det ligger bra i munnen. Sen att det är en bra platta det är ju en annan sak"
På ett ungefär. Så Andreas gillade även den skivan, och därför tycker jag det är ruskigt (där har vi det igen) kul att få höra sådant jag med all säkerhet vet att Andreas lyssnat på. Det finns Johnson i det. Höhö. *patetisk*

Image:NashvilleSkyline.jpg



Jag ska ut och sniffa vår nu. Det är valborg imorn yäy men det känns sensommar i luften. Allt är fint. Puss


Allsång

Malins inlägg i Andreas gästbok skapade ordentlig telefonhysteri kan jag tala om. Om det är sant, att Andreas ska till allsång i sommar, då ska jag aldrig prata nedlåtande om stockholm ever again. Inte för att jag har anledning till att göra det, jag tycker himla bra om Stockholm.
Jag kan inte hitta någonting om Andreas allsång på varken aftonbladet eller expressens hemsida, och svt är dött och det har inte kommit nyheter på skansen sidan sedan augusti. Vare sig det är sant eller missförstånd just nu, vore det väl alldeles fabulous om han kunde dyka upp en sväng på allsång och vara lite sommar även i år. Jag ska övernatta där, det ska jag. Om eventuellt sommarjobb skulle ställa sig ivägen för datumet är det ett finfint tillfälle att anmäla sig ofrisk och vika ut sovsäckar utanför skansen istället. Vi har en pakt ju.
I'LL BE THERE

When the poison got a hold on me

Sweetest temptation.
Och nu vill jag att alla tar ett djup och innerligt andetag, för en vackrare låt finns inte. Många tycker den är Andreas allra bästa mästerverk, och vänner och kompisar, det är lika sant som Rocktåget 06. Extra fint är det såklart att den inte finns utgiven och publicerad på nedladdningssidor och shit. Det är en äckligt fin belöning för alla som bemödar sig att utforska andreas-johnson.com, och spola shine bakåt när de betalat pengar för Deadly happy.

En simpel grej bara. Sedan texten är lika sagolik som melodin är det kul om den blir korrekt när man försöker kladda med stil i sin skolbok. Vad tror ni? Om vi kopierar från lyrics på
Submerged site och kollar lite närmare vill jag bara fråga om er uppfattning. Ska det VERKLIGEN vara When my heart is hold, andra raden..? When my heart is whole passar bättre (fast det är bara min åsikt) in i både rimmet och sammanhanget. Sedan kommer vi längre ner till I lost myself to a fade of sound. Men lyssna noga, riktigt noga på låten och tänk fatal i stället. Jag tycker det funkar, och anser att fade of sound inte är en helt korrektkorrekt mening. Mina avsikter och baktankar med dessa antaganden är inte att jag ska upptäcka fel i veteranernas texter, jag är mest nyfiken själv. Det roligaste är ju om man kan sjunga helt felfritt.

SWEETEST TEMPTATION


Det är självfallet inte säkert att alla de miljoner läsare som kommer hit varje dag har hört Sweetest temptation. Fanvideo från youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=VWlhDatt2tg

When my world comes together
when my heart is hold
I'll be light as a feather
when I reek in control
and I will shine, shine, shine for you
I will shine and sing my heart to you
I will shine, shine from the light in you
I'll be your sweetest temptation
when my rhythm is steady
and my compass reinstalled
I'll be yours, I'll be here ready
when I come knockin' on your door
and I will shine, shine, shine for you
I will shine and sing my heart to you
I will shine, shine from the light in you
I'll be your sweetest temptation
when confession is honest
all the secrets revealed
I'll be brave, I'll be the strongest
when my faith is sealed
(shine, shine, shine for you)
I'll be your sweetest temptation
the sweetest temptation
I'll be your sweetest temptation
your sweetest temptation
well I found myself in the strangest place
with the strangest voice, the strangest face
far below God's holy ground
I lost myself to a fade of sound
and fallin' in the same sad old song
but for a while you made me feel so strong
when the poison got a hold on me
I lost my way to the one I need
my sweetest temptation
you're my sweetest temptation


En parentes är att ingen kan älska den här låten mer än jag. Inget ont mot er kärleksförmåga i övrigt. Hähä.

Jennie 18/4

Det är en fin värld vi lever i. Mestadels åtminstone. Ta och kolla ut genom fönstret idag till exempel, och det finns inte några grå fläckar alls däruppe. Det gör det lite oförlåtligt att sitta inne och skriva blogginlägg, men jag är väldigt påväg ut på gräset. Men först ska ni få läsa kortkort om helgen, för det var en väldigt fin helg.

Jag kom upp till Växjö vid fyra tiden fredag eftermiddag. Jennie var ju huvudmålet, trots att hon var förband till Tomas Andersson Wij. Hon kände igen oss minsann och det känns fortfarande sådär extra bra bland alla inälvor i kroppen.
Tomas, vars hörsel och synskärpa vi tydligen underskattade, pekade på oss efter avslutandet av en av hans fina visor.
- Ni är här för Jennie va?
- Jaaw
- Ni får skylla på min ljudtekniker, han ser ut som Nordman. Det är två tjejer här framme som håller på.

Linda hade just smitit till muggen och kom tillbaka med den fina storyn om hur hon mötte Jennie som stod längre bak och kollade på Tomas uppträdande. Hur Tomas kunde observera att vi inte var helt fullt fokuserade på honom är en olöst gåta, han hade inte riktat så mycket som ett öga mot oss tidigare. Förmodligen har han väldigt välputsade öron.
Det var ju inte pinsamt.

Vi fick dåligt samvete och skulle pröjsa fram en ursäkt efter spelningen. Detta var det roligaste på hela kvällen. Typ.
- Men Tomas vi tycker du är jättebra också.
Tomas lyfter på huvudet och ler så han visar tänderna.
-TACK ^^,

Sedan blev vi kompisar och tog kort and so on. Nordman kom också och han åt vindruvor och såg inte fullt så skräckis ut.
Good day

image46


Mmm kortserultaten blev mindre värda att skryta om. De två gestalterna i mitten däremot, det är fina skapelser.


ANDREASBLOGG OCH ANDREAS DETALJER.
Helgens Andreas doings blev dansande till Go for the soul från sommarkrysset 07 och nostalgiska nästantårar till allsång där vi efter närmare granskning hittade flera bekanta käkben och frisyrer. Men what. Aldrig Åseda utan Andreastårta. Ni har sett dem tidigare va? Vi har namngett dem nu. Nummer ett från tolfte augusti heter Stortorget, nummer två för ungefär två månader sedan (våra ballonger från Andreaskalaset hängde kvar i Lindas tak by the way), mm den tårtan fick heta One love. Och den nya dårå..Ppppppalladium. Vilket var platsen för Jennies framträdande.
Det är bevisat att vi är de ända som på allvar kan få fram snyggare resultat varje gång. Men det blir en sjuk utmaning till nästa. Palladium är snuskigt vacker. <3

image45




Helg i stora drag.
Himlen är fortfarande blå och jag är på ganska fint humör. The grass is waiting. Peace.

We could run away

Jag är skolmogen igen!

Jag trodde faktiskt man kom undan nationella prov när man kom upp i de äldre åren och skolplikten blev valfri. Jag kan bara förvarna er då, att det gör man inte alls. Idag, skulle man skriva engelska uppsats. Choose between these two topics: A very special winter/spring/summer/autumn
Och så kunde man skriva om de olika årstiderna.

HÄHÄ och så var jag påväg att dra hela Andreassommaren på engelska. Men så fick jag förhinder, för man skulle ändast berätta om ett minne om man valde rubrik ett. Och då valde jag rocktåget tredje augusti tvåtusensex istället. Det var en speciell sommar. Det var en speciell händelse. Om innehållet i uppsatsen blev okey okey är det i alla fall en annans uppgift att avgöra. Sedan kommer boken om mig själv där jag ägnat ett helt kapitel åt Andreas. Där drar jag samma historia igen ungefär. Fast mer Andreas i allmänhet. Kul grej det där, att han får ta del i skolan också. Thomastheteacher får iallafall massor insiderfakta, om han själv skulle få någon fin impuls som beodrar honom att ta kontakt med Andreas. 


image44Efter skrivandets avklarande och skolslutet
tjugo över nio, tog jag en snabbrunda förbi
tågstationen för att hämta ut nästa Växjöbiljett
som ska ta mig till Linda och Jennie imorgon
eftermiddag. Jennie Abrahamson folks.
Tjejen med den vackra rösten. Jennie är
alldeles bedårande. Det ska bli hemskt trevligt
att få se henne lite solo, utan att någon annan..
som typ Andreas..står framför och stjäler den
uppmärksamhet hon egentligen förtjänar.
När jag blir stor, då ska jag bli som Jennie Abrahamson.

 


Show me beautiful love

image43



Tracks 29 oktober 2005 och ser ni vem som står där längst ner? Nominerad listan innan och bortglömd på den kommande. Men ändå, det är en placering, och visst känns det länge sedan va? Andreas Johnson fanns inte någonstans i mitt hus för två och ett halvt år sedan. Däremot känns det som ynkligt få dagar sedan Robbie gick in med sin Tripping.

Show Me xxxx is currently the most played song on Swedish national radio P3 and # 9 on Music Control play list.
written: 2005-10-19

Detta skrevs på Andreas egen sida tio dagar innan, som vem som helst som klarat förskolan kan räkna ut helt själv. Det bevisar väl att tracks inte talar om allt om hur det står till i svensk radio i alla fall.

About the video, well, it has been an experiment. From the beginning I wanted a totally animated video (with not me in it at all), just a couple of pigs travelling or driving thru a neon lit cityscape getting in to a lot of weird situations (it all came to me in a very strange dream) haha, well it really did not work out 100 %.
But hey, its functional and with the budget that we had (not much) it's more than ok. It's just a bloody music video for god sake! Haha.

Och detta skrev Andreas själv elfte oktober 2005. Det är Show me love han pratar om. Fast det var väl en onödig upplysning. I alla fall var det en ruskig tur att hans egen idé gick snett. Jag tycker inte om när artisterna själva inte medverkar i sina videos. Speciellt i Andreas fall såklart. It's not just a bloody music video FFS! För övrigt älskar jag videon till Show me love. Allra främst UUHandet i början. Min favorit antar jag. Om man bortser från Shine och Waterfall.

 



Och DÄR växte vi upp och nu ska jag aldrig älta det förgågna igen.
Jag är sjuk men det är inget vidare synd om mig. Det är ganska hög mysfaktor på apelsiner, te, film och snytpapper.

Well I recall the thrilling days

Själv har jag varit på återträff på gamla skolan för att äta mat och leka lekar och sånt. Trots att det känns vemodigt är det en ganska kul grej och allt är precis som vanligt trots att det snart är ett år sedan vi lämnade allt det där fina bakom oss. Tipspromenad fick vi gå och "Vem skrev Isabelle om i sin utredande uppsats?
1. Adolf Hitler
X. Andreas Johnson
2. *can't remember*"
YÄXYÄXYÄX de minns mig tänkte jag och kände mig stolt.
Jag borde verkligen sova nu för jag är både undersövd och undernärd och så ruskigt sugen på frukost. Jag kom på nyss, att det var dags att duscha ikväll igen. Att sova med blött hår är not very fun och att inte tvätta det alls är not very fresh så jag får kliva upp en halvtimme tidigare imorgon. Ring inte innan 05.25.

Utmanad av
Andrea!

1 - Hur länge har du bloggat?
Den här grundade jag 20 februari tvåtusensju. Det är närmare ett år och två månader och det har varit en fin tid. Blogg på lunarstorm fanns ju också men den var sämst så det räknas inte.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga?
Bloggare var ett konstigt folk som behövde en förebild som mig typ.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
*svara som Andrea*. Andreas när han bloggade under mello tiden förra året.

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
HAHAHAHA

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Nio stycken närmare bestämt. Regelbundet alltså. Sen finns det fler att återvända till när det passar.

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
De allra flesta fax. Vissa teman finns väl men annars skriver folk mest om sig själva. Och det är väl det roligaste att läsa också om man inte har något större intresse för annat.

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.

Nån sån känner jag nog inte till.

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.

Ahmen typ de flesta jag läser.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Jag höll det hemligt från början. De får tycka som de vill liksom men jag vill inte höra om det är negativt. ^^,

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Egentligen heter jag Albert 40+ och tycker om filmen de hyr ut på Lennarts.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Gosh har ni nån ANING om vilket djup jag har? ^^,

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Home company, skor och medniciner. Mest har jag inte haft någon anledning till att ta upp det.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
HAH med tanke på att jag inte ville ett någon jag kände skulle läsa från början... Det är bara ruskigt kul att få skriva Andreas tankar nånstans där folk kan ta del av det om de vill.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Nej. Nejnejnej. Liv och intressen. Men det finns mer värt att veta i människor. oO

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Ney

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ibland byter blogg plattform och lägger ned sidan några dagar. Om man har nåt viktigt att skriva och det inte går för att man inte kan logga in kan folk säkert bli lite överaggressiva. Leder det till misshandel är det definitivt skadligt.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Jag är ganska snäll.


18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Ahmen bläddra tillbaka några månader bara.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Är man dålig på updates förlorar man sina fans?

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Om två år finns det säkert videodagböcker och annan högteknologisk shit. Men jag gillar att hålla fast vid det gamla. Jag ska definitivt blogga om två år!

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?

Kultur ja. Bra bloggare med bra åsikter som lyfts fram säkert.

22. Avslutningsvis : Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
En plats att göra sig av med överskottskänslor perhaps.

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Jag älskar att läsa bloggar fax. Med förutsättningarna att bloggarna är bra och har något slags innehåll. Däremot är jag stenhård utan känslor och kan absolut inte påverkas av andra.


24 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
Men typ Sanna, Mimmi, Izabella&Nathalie, och varför inte Linn och Alice?


Det är så grovt och nyanslöst runtomkring oss.
Alla högermän är ju inte fullt utbildade fascister, och alla vänsterradikaler är ju inte fosterlandsförrädare, och om man nu ska se allting från den negativa sidan och betrakta alla människor som skurkar och banditer så måste man i alla fall erkänna att även i knölarnas värld finns det knölar av olika form och storlek, som i ett vanligt potatisland

- Tage Danielsson

Thank you and good night


En stund över

House börjar om en kvart fast när inlägget publiceras antar jag att det är drygt två minuter kvar. Anledningen till att jag skriver är ingen alls egentligen förutom det att jag är outgrundligt trött på att sitta begravd i kemi och ändå veta att provet inte kommer gå mer än okeyokey. Ändå har jag svept tre muggar söderte som annars är bra för ambitionerna. Dessutom fick jag en gratis latte från wayne's idag eftersom stamgästkortet fått nio stämplar. Det är himla generöst av dem egentligen. Ingen tvekar väl med att leta upp högsta priset på listan och beställa största storleken med tillbehör. Andreas har gått förbi Wayne's en gång. Efter hemlisrepet på grevagården i september. Han vinkade åt mig och Mimmi. Precis utanför Wayne's alltså. En annan grej att anteckna är att Björn Gustavsson som alla älskar - jag orkar inte leta upp rätt stavning på Gustavsson om det blivit okorrekt lixlix - också har varit på Wayne's. Då var inte jag där i och för sig. Men lite dna kanske ändå vilar kvar på asfalten utanför. Vad jag försöker komma till, är att Wayne's är ett fint ställe med kändisstatus. Och så får man var nionde dricka gratis.
NU BÖRJAR HOUSE

One day to dream of

Värst vad det är jubileums tider nu då, men idag är det ett år sedan andra gången jag fick beskåda Andreas Johnsons skönhet in real life. Signeringen i Wachtmeister 5 april 07 16.30. För en någorlunda beskrivning av den dagen hänvisar jag till inlägget jag skrev för exakt ett år sedan med överskrift Karlskrona 5/4. Fy vad det känns länge sedan.

Om man i övrigt kollar inläggen från den tiden ser man hur otroligt mycket mer det fanns av Andreas överallt. Mitt i en signeringsturné och det fanns intervjuer och tv. Han låg på topp på listorna och flera datum för sommaren var redan spikade och klara. Vilket år.
Men jag har redan dragit mina -åh vad jag saknar 07- åsikter flera gånger om. De flesta har nog fattat poängen.

Jag har letat runt på några av de där radio och tidningslistorna och nu, ett år senare efter ett till melloäventyr, kan jag bara hitta honom i två av dem.
Puddingtoppen där han ligger fyra - vilket inte alls är illa. Get him up
här.
Och så är det svensktoppen där Johnson och Häggkvist ligger sist, eller på tionde plats, med One love. Svensktoppen har vi ju ingen makt att påverka, om man inte är med i juryn dvs, så i dagens situation är det bäst att hoppas på en högre makt eller lita på att medlemmarna gör ett bra jobb.

Men ett år sedan Wachtmeister. YÄXYÄXYÄX!

image40

Mina egna bilder ligger i en annan dator och det ger mig friheten att lägga ut en från Felicia istället.
Ett år sen ett år sen ett år sen.

You can call me anything you want to because I like you

För tre månader, exakt tre månader sedan,  guppade jag omkring i havet nånstans mellan Finland och Stockholm. Vi hade väl lämnat Åland vid det är laget och var på väg tillbaka mot Sverige och verklighet. Det guppade som tusan ska jag säga er, och en stund där på morgonen mådde jag not very fresh. Det är Viking jag pratar om by the way. Och det var senast jag såg Johnson. Även om det var ruskigt nära att första gången 08 skulle bli under finalen i Globen.  Jag svär inte skriftligt men *** VAD JAG SAKNAR HONOM.

   

Some pics yäx, från Viking line Cinderella tjugonionde till trettionde december nollsju.

Synt-Johan var på tv nyss förresten. Egentligen var det i fredags som Rongedal dök upp för popcorn och smalltalk i Gokväll soffan, men tv sänder repriser, och det är bra, så av en alldeles ren slump hann jag se dem sjunga tillsammans med bandet. JOHAN JOHAN JOHAN.  När det var slut switchade jag, som man säger, kanal till ettan och hann se slutet på ett av världshistoriens bästa barnprogram, och det är inte Williams önskestövlar jag syftar på. Noaks ö är ett snuskigt rörande mästerverk och GISSA VEM SOM STÅR FÖR ÖVERSÄTTNINGEN? Egentligen har jag sett det förut, och det har säkert alla andra också, men glömma bör man annars dör man. Peter Kvint, yes baby! Peter må finnas lite överallt men han hör ändå till Andreas i grund och botten tycker jag. Han fanns ju med redan på Cottonfish tales och spelade "power-chord guitar" i Cruel. *Läsa*. Vad heter boken som följer med cdn förresten? Det har grämt mig ända sedan jag skrev den där utredande uppsatsen för nästan ett år sedan. Det där häftet som finns i cd fodralet you know. Vad kallas det?
To make my point. Andreas dyker upp överallt. Bara att det allt för sällan är han helt ordagrant. Det jobbiga är kanske att jag relaterar väldigt mycket till honom och det retar bara upp hungern mer än mättar den. Låt mig demonstrera:
Vi hade lite småkalas hemma igår, not gonna tell you why.
Vi blåste upp ballonger.
-Vart ska vi hänga ballongerna? Undrar far.
-I KNOW I KNOW vi  gnuggar dem mot håret så de fastnar i taket! Utropar jag.
Men vänta! Vart fick jag det ifrån? Vart gjorde man så sist? Ah just det, hos Linda i småland. Varför då? AAH Andreaskalas. ÅH han gick inte vidare. Vi hade ju kunnat få se honom. När såg jag honom sist? Holy bananas det var tre månader sedan. VART ÄR HAN? LEVER HAN?

Åh.  Jag ska vara stark. Faktiskt. Efter rocktåget 06 gick det ju ÅTTA månader till nästa gång. Det är väl bara våren som spökar va? De två senaste vårarna har ju varit fulla av Andreas med skivsläpp, intervjuer, signeringsturné  and so on. Man får väl lära sig att inte ta allt för givet kanske. ^^,

Ovanstående skrevs i söndags egentligen. Men blogg bytte plattform orwhateveryoucallit, vilket sedan gick åt skogen om jag fattat grejen rätt.

Jag tog precis världens fetpromenad. Efter skolan. Bara öppnade dörren och slängde in väskan och ut igen liksom. Kände att jag ville le mot världen en stund till innan jag stängde in livet i kvällsmat och skolböcker och så småning om House. House is king <3
Det blev en skogsrunda, inte helt vanligt. Inte vanligt alls att jag tar impulspromenader direkt efter en krävande dag på arbetet - man får ju betalt för att plugga tydligen.
De har huggt (huggit?) ner massa träd i min skog. Det gör mig ledsen men jag tröstar mig med att jag inte tänker stanna här hela livet ändå, och att nya lyckliga människor får bygga dyra fina miljonvillor på marken istället. >< Jag lyssnade på Andreas samtidigt anyway. Har ni ens tänkt på hur mysigast ackustiska versionen av Sing for me verkligen är? Och så hör man hans röst sådär fint nära i öronen. Jag tycker lätt Andreas kunde spela in en låt utan instrument alls. Bara för att vi ska få rösten enbart, den är ju ganska fin väl.
YÄHYÄHYÄH