Sure as bananas need the sun



Från världens, alltså, världens bästa film. Inte alla förstår det, och mest synd är det om dem. :)

IRRAR RUNT RÄTT SENT PÅ SÖDER, JA, BARA KOLLA SÅ HON LEVER

Och jag vill gråta så jag går sönder, le lika mycket
JAG SPRANG PÅ HENNE PÅ SÖDER
I KYLAN NÄR ALLA HATAR JANUARI
JAG TROR JAG SÅG ETT ROP I HENNES ÖGON
JAG BÖJDE MIG OCH FRÅGA OM HON BLÖDER

Och Isabelle förstår inte riktigt hur någon kan skriva så fantastiskt simpelt men så innerligt vackert.
Vill plocka ut mitt hjärta och vagga det, prata med det, ta hand om det, bädda fint åt det i natt.
OCH ALLA FRÅGAR OM PROBLEMEN
MEN INGEN BRYR SIG ALLS PÅ RIKTIGT
IBLAND JAG BJUDER HENENS HANDEN
NÄR INGEN HJÄLPER, NÄR HON BLÖDER


I had the longest ever dream that the world was endless with possibilities

Adrenalinet rusar, musklerna skakar, och allt jag vill är slänga mig ut från balkongen och springa ner till stranden, fika med en vän, äta glass på soliga klippor och ta långa nattliga promenader. Hindret, problemet, heter dator, ja, jag sitter fast vid den här förbannade maskinen och förmår inte lyfta ett ben för att förverkliga alla fina sommardrömmar som knackar på inifrån, vill komma ut och revoltera. Och jag vet inte varför jag inte öppnar dörren och låter impulserna dra med mig på bullerbyäventyr, för jag håller emot med alla krafter jag har till att kunna sitta kvar med fingrarna på tangentbordet och snegla ut genom fönstret för att se bladen på träden vissna i takt med sommaren. Jag vill inte sitta här, jag vill vill vill verkligen inte.
Förkylningar, arbete, resor och dåliga väder, och det finns så många ursäkter för att få stanna innanför väggarna. Jag tycker så illa om besluten och resultaten och vill be hela den elektroniska världen fara åt skogen, sticka upp nånting, låta mig ha mitt sommarliv ifred.

Varietéstämningen i höghuset är så hög så vårt höghus slickar molnen i himmelska fluffiga förnimmelser av det godaste som närheten är

Jag har varit i fina fina Göteborg och det finns inte mycket som är så fint som Göteborg.


En stor vann vi, som jag alltid drömt om.

 
Och såg varietén såklart, och det är så skönt att känna att Häckner liksom inte vet hur man gör någon besviken.

Idag är det två år sedan
Bergkvaraspelningen, och precis som Carl-Einar vet hur man lockar fram kärlek, vet tiden hur man framkallar vemod. Jag förstår det inte riktigt, inte alls. TVÅ ÅR lord, vi stod ju vid staketet igår.


FÖR JAG ÄR BARA GLAD ATT FÖTTERNA BÄR

Jag är hemma i huset igen och på hultsfred lämnade jag rösten och balansen men packade med mig lite extra livsglädje och erfarenhet hem.


Det finaste utspelade sig på näst minsta scenen
och
då var det förbannat fint.

Trees and flowers and chirping birds and basket weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes

Ibland tror jag att jag är så himla intelligent, smartare än de flesta, med de enda rätta livsversionerna. Oftast är jag beredd att hålla med mig själv, men vid andra tillfällen, när det händer grejer man inte alltid önskar skulle hända, eller när himlen ler mot mig och plötsligt bestämmer sig för att jag inte förtjänar det, när jag i efterhand förstår hur fel det blev helt i onödan, då kan jag bli efterklok och inse att jag kanske behöver lära mig ett och annat.
Jag har under kort tid träffat två människor som jag i vanliga fall skulle titta väldigt snett på, den ena med alkohol som motiv, den andre möjligtvis detsamma, men förmodligen bara en kroppslig förändring som gör att han inte agerar precis som alla andra. Den första satt med mig på marken och sa kloka ord och berättade om egna livserfarenheter, försäkrade mig om att livet inte alltid är lätt och att man måste snyta näsan ibland för att kunna återuppstå. Innan hon gick fick jag en puss i pannan. Den andre lät mig gå före på bussen och slog sig sedan ner bredvid, talade om för mig att godhet inte växer på träd, att det är guld värt. Du ser ut att vara en positiv människa, sa han, och om jag såg honom på gatan någon gång och bara ville prata, prata om vad som helst, då fanns han där för mig. Han skakade min hand och steg av bussen, tyckte det var trevligt att ha fått träffa mig. Jag tycker nästan lite synd om mig själv, som nedvärderat dessa människor, försöker förstå hur jag kan vara så trångsynt. Det är kanske konstigt, men inte fel på något sätt, att de dök upp ungefär precis när jag aldrig skulle ha hjärta att avvisa sällskapet, och jag tror att jag själv kanske var i behov av det. De underskattade kanske borde vara de mest uppskattade, och sådan omtänksamhet från främmande människor har jag aldrig upplevt förut, det gör mig så rörd, lite känslosam.



BEGINNING OF A BRAND NEW DAY

Idag kompisar och bekanta, fyller min fina vän Linda 17 år!!



GRATTIS SÅKLART!!!
roomabovethesun.blogspot.com