Come join the caravan

Veckan har varit oförskämt fin och det är nästan så jag vill sätta upp ett tält i skogen och stanna där föralltid slash några dagar, eller bara för kvällen. Det är en sån dag idag. Idag är en sån dag man ska gå långa promenader sida vid sida med någon man tycker om. Idag ska man köpa dyraste glassen och tappa halva på marken och febrilt gräva efter servetter i fickorna. Idag ska man gå barfota i bokskogen och andas tungt genom näsan för att det luktar gudomligt. Idag ska man ligga halva dagen på en handduk i gräset och samla fästingar och odla fräknar i solen. Idag är en sån dag då man ska flyta på rygg i vattnet och fästa ögonen på himlen, för att snart bli neddragen långt under ytan och komma upp med halsen full av kallsupar. Idag ska man sätta på den klassiska sommarskivan och bortse från de fördomar man har om Ledin, och fokusera på hur mycket Sommaren är kort tycker om att beröra sommarkänslorna. Och ikväll, ikväll är en sån kväll man ska grilla banan och choklad på en klippa vid havet, och sjunga visor som påminner om gamla tider. I natt, då ska någon följa en halvvägs, och sedan ska man vandra ensam hem i mörkret och känna sig älskad och lycklig.
Idag är en sån dag Andreas borde uppdatera sin dagbok för första gången på två månader.
JAG FÖRSÖKER INTE VARA POETISK

Jag kollade 2006 års Allsång igår - igen. En ny detalj är att man kan se Viking line ibland, när de vänder kameran mot vattnet. Coolt huh?
En annan cool grej är myspace, vilket jag börjat förstå nästan bra. Det finns otroligt mycket oupptäckt musik och läskigt många som ber varandra om att uppmärksamma just deras kreationer. Andreas borde skaffa myspace, men det har han väl inte tid med. Det är kul annars, att man kan kommunicera med kändisar som om de på riktigt vore mänskliga. Det finns en
www.myspace.com/andreasjohnson . Inte inloggad sedan 13 november 2005 vilket också är datumet för hans ankomst till sidan. Kan vara han, kan inte vara han.
http://se.myspace.com/andreasjohnsonfans funkar inte heller. Inte inloggad sedan första juli 2007.
Allt är really dött i Andreasväg.
Men det är förbannat fint väder.


Kommentarer
Postat av: Sanna

Det är så himla tråkigt med noll uppdateringar. Hur jobbigt kan det va att skriva ett litet inlägg liksom?

2008-05-12 @ 20:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback