Borgholmsignering

Det har ju inte blivit så mycket bloggande sista tiden men HEY semestertider! Lördag till torsdag har spenderats på en Oskarshamnisk ö där för första gången fiskelyckan inte varit framme. Men mys ändå.

FREDAG 13/7

Otursdagen enligt världshistorien fick en rejäl vändning när ett sms från Linda damp ner i inkorgen. Andreas skulle ha minishow i Borgholm med signering. BADAMM UTAN åldersgräns! Senare på kvällen var det ju klubbspelning på Strand men alltså skulle han ge sina älskade yngre förföljare lite tid och kärlek också.

Efter bråk och tårar gick familjen min med på en tripp till Öland för att lämna mig hos Linda, för att sedan åka vidare till Oskarshamn utan mig.

LÖRDAG 14/7

Jag anlände alltså till Öland vid 12 tiden för att för 3:e gången se Andreas Johnson, och första gången se Linda. ^^
Vid halv tre tiden bar det av till Borgholm och Andreas som skulle visa upp si klockan 4.

Först tillbringade vi tid vid en scen som var lagom styor och vacker för Andreas att stå på. Men enligt herr vakt var vi på alldeles fel ställe. Därför fick vi sedan leta upp RÄTT ställe.
Undertiden ändrades uppträdningstiden till 16.30 pga försening.
Tidsfördriv var fotografering och medsjungande till The collector i högtalarna som på nåt spökligt jobbigt sätt började om från början varje gång People skulle sätta igång. Dessutom inhandlades en såndär fin ny Andreas t-shirt för 150 kronor. Förseningen blev försenad och inte förrän runt 10 över 5 entrade THE MAN sin 'special gjorda' scen.

Lite prat och sedan kom A little bit of love. Eftersom det inte var en riktig konsert fanns inte bandet på plats. Andreas sjöng till playback, men vad gör det. Han stog så nära så man kunde nästan ta på honom. Dessutom får vi ju se en hel spelning redan nu på lördag.

Det var väl inte så väldigt bra ordnat, det här evenemanget. Andreas tänkte småprata lite men direkt satte Sing for me igång i bakgrunden, och Johnson sjöng än en gång.

Lite prat igen och sedan signering. Under det vita tältet.

Kön var väl lång men vi fick ändå vår beskärda del av Andreas. Tre nya singlar och en skiva blev än en gång signerade, tillsammans med ett kort. Och till råga på allt det vackra - han kände igen mig. Liksom WAH! <3

Den berömda Andreas bilen fanns på plats, och den skulle vi peta på. image21


En gång till masade vi oss fram och jag fick den här gången en massor fin autograf på den nya tröjan. Dessutom ville vi ta nya kort för hey, vi blev inte nöjda med de första ^^.

Därefter blev det kapprusning till Strand hotell där det fanns massor upphängda Andreasreklamafficher. Vi fick inte ta några men som plåster på såren hittade vi en glassgubbe med hjärta nog att skänka två andra. Inte fullt så stora och hela, men de var vackra ändå.

Andreas som ännu inte lämnat sin plats under tältet fick stå ut en gång till, och skrev med sin fina penna av GULD på dessa reklamblad.
När vi ursäktade oss och lovade att inte gå fram igen log han massor och sa 'nejmen det är ingen fara!' Oj vad han är älskvärd den mannen <3.

Bilen kördes fram till hans förfogande och vi satt bredvid och beundrade. Han kördes iväg och lyckan bubblade jättemycket i min mage. En trevlig jänta som sålt Johnson prylar kom fram och gav oss massa Andreas kort som de ville bli av med. Vi ville ha dem.

Vi återvände till Lindas uppehållsställe där jag senare tog den alldeles okända Ölandsbussen in till Kalmar för att 42 minuter senare byta till 161 Oskarshamn. Det kändes läskigt bra i magen att ha sin vita plastpåse med nyinskaffade Andreas sovenirer på sätet bredvid sig.

image22


Nu är jag hemkommen från Oskarshamn och ska snart pryda väggen med ännu några bilder. Och om redan TVÅ dagar är det ju dags igen, på Bergkvara water festival. Såhär ser programmet för 21/7 ut:

16.00Musikhyllning Astrid Lindgren 100 år.
Pippi, Karlsson på taket m.fl.
16.30Stage4You
18.00Rekyl, Magnus Andersson, Pump Magnus Uggla-show
19.00Amy Diamond
20.30Billy (Gyllene Tider-hits)
22.00Andreas Johnson
23.30Cain
00.30Love Guns

Insläppet och biljettförsäljning börjar klockan 13.00. Biljetterna kostar 160 kronor, om man inte är under 13. Är man alltså  3-12 kommer man in för ynka 4000 öre.
2 dagar, 4 timmar och 17 minuter kvar till Andreas har för avsikt att sparka igång. Skynda tid!

Kommentarer
Postat av: sanna

åwh, jag vill med träffa Andreas igen <3
wihoo, Bergkvara på lördag :D :D :D

2007-07-19 @ 20:18:26
Postat av: sanna

alltså,varför syns inte hela mina inlägg? :O

2007-07-19 @ 20:19:24
Postat av: Linda

snartsnartsnart!!

2007-07-19 @ 22:39:30
Postat av: Isabelle

Sanna, om man gör några konstiga symboler kan de tyyp inte alltid publiceras. ch då försvinner resten av inlägget efter den. Kanske därför? :)
IMORGON!

2007-07-20 @ 11:42:46
Postat av: Izabella

Hej gullunge! kan inte du länka till min å Nathas blogg? länkar till din blogg nämnligen! puss puss

Postat av: Isabelle

Kan jag vällä. :)

2007-07-23 @ 19:01:34
Postat av: MIMMI

Jag åkte med buss 160 till Kalmar från Västervik och såg buss 161 massa med gånger :D
*intresse klubben antecknar*

2007-07-27 @ 22:45:45
Postat av: Isabelle

Men tänk om vi liksom såg varandra utan att tänka på det då! ^^

2007-07-27 @ 23:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback