Throw your arms around the world at Christmastime

Min jul var nästan perfekt med släkt och tomte och gröt och dans-kring-granen, och nu ska jag förbruka jullovet i united states of america och fira nyåret sex timmar efter er som är fast i sweden. Tyck inte synd om mig. :)) Vi ses mates.


Kommentarer
Postat av: Lindäää ;)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag kollade på atrid lindgrens litteraturpris och sommarkrysset häromdagen. BUUUUHU nu måste du komma hem. JAG ÄR DESPERAT, JAG HAR SÅDAN ABSTINENS, JAG VILL SÅ HA STOCKHOLM OCH ANDREAS OCH SOMMAR OCH BAAAA MASSA KONSERTER.

Vi måste ha Andreasdag snart och vi måååååååååste till stockholm i sommar. Jag vill baka Andreastårta och jag vill ha sommarklänning och jag vill fota mördartrappor på Stampen och jag vill t.o.m. prata med Bertil och jag vill gå Drottninggatan upp och ner och upp och ner och jag vill dansa i ett båthus på Barnens Ö och jag vill sitta på mysiga fik mitt i natten och jag vill spela Andreasspel och jag vill åka båt till Gröna Lund och jag vill fråga den engelska sötisen på manikyriststället om var-man-kan-sätta-bilder-som-man-skriver-ut-från-datorn-på-naglar och jag vill hoppa och sjunga och freaka loss som bara den!!!

2009-01-05 @ 21:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback